Pelletkachel
BIODOM H20

De Biodom H20 is een cv pelletkachel die de leefruimte én het cv systeem verwarmt. De Biodom H20 moduleert tussen de 5,5 en 15 kW waterzijdig en geeft tevens 3,5 kW af aan de ruimte. De cv pelletkachel heeft een rendement van 97%. De afmetingen zijn 120 x 60 x 57 cm (H x B x D). Inhoud pelletreservoir: 45 kg.

Vermogen: 5,5 – 18,3 kW ( – 15 kW waterzijdig )
€ 3.555,- incl. btw
(Excl. € 2.938,-)

Meer informatie

Onze cv pelletkachels van BIODOM

Pelletkachels van BIODOM werken op basis van houtpellets (biomassa). Dit organische materiaal is 100% CO2 neutraal en gemiddeld 30% goedkoper dan aardgas en 50% goedkoper dan stookolie of propaan.
De cv pelletkachels van BIODOM zijn voorzien van de innovatieve BIO-LOGIC technologie.

Dankzij deze technologie herkent hij de kwaliteit van de pellets en wordt de verbranding automatisch aangepast.
Het instellen van parameters is niet nodig, vandaar dat het in gebruik nemen van een BIODOM cv pelletkachel heel eenvoudig is.
Gemakkelijk is ook het aansluiten van de pelletkachel op al bestaande cv installaties.

Een pelletkachel wordt aan en uit geschakeld met behulp van maak/verbreek contact of een kamerthermostaat. Verder heeft een pelletkachel een ingebouwde retourwaterverhoging en slechts één rookgaskanaal met een diameter van 80 mm nodig.

Het aansluiten van een BIODOM pelletkachel op een sanitair warm water boiler, zonneboiler of buffervat is heel eenvoudig d.m.v. een externe buffercontroller. Verder zijn de pelletkachels uitgerust met een ingebouwd pellet reservoir van 45 kg. De BIODOM cv pelletkachels hebben een A++ energielabel; zeer zuinig in gebruik en zeer hoog rendement.

Op de hoogte blijven
van BIODOM Benelux?

Lees dan ons laatste nieuws,
onze blogs en acties

Interesse in voorbeelden
van aansluitschema’s?

Wij helpen u
graag verder

Op zoek
naar een dealer?

Een overzicht van
erkende dealers in uw regio